BUSINESS

Aquí  a  BUSINESS. hi podeu trobar els meus negocis o la meva vessant més professional. A sota veureu les diferents formes en les que exerceixo professionalment (a banda de la part docent que es toca a ACADEMY).

Si entreu a cadascuna de les pàgines particulars podreu trobar més detalladament el que faig i com ho faig, i en algun cas, per que ho faig.

Anem a veure-ho doncs.

  • TECHNO-LAW ADVOCAT  és la forma que he triat per anomenar la meva feina com a advocat i membre d’un despatx d’advocat.  La meva especialitat en el dret és allò que s’anomena el Dret tecnologic (i també el dret de l’entreteniment i el dret Audiovisual). Essencialment però, son parts del Dret Mercantil.
  • L’ EVENT PLACE  és la meva vessant professional com a organitzador del que ara s’anomenen “events”, i de qualsevol mena Es una tasca a la que m’hi dedico des de fa no pas massa, i que va començar però essencialment des del meu pas per l’ANC, entitat on en vaig aprendre molt de fer coses d’aquestes… 
  • El PIP, PRODUCTION, IMAGE AND PUBLICITY, és la forma en la que he volgut que arribessis a la meva productora. Produir en totes les seves vessants i des d’un punt de vista professional (tot i que essencialment com a gestora de continguts, com a gestora de dret audiovisual, i com a productora de guions) és una de les feines a les que més em dedico des de 2005.
  • No de tots els negoci ens n’ocupem com a persona física o jurídica directament en primera persona. En molts casos fem societat. És en aquest apartat  ( SHAREHOLDING-& COLLABORATION  ) on trobareu les meves aliances i un resum de les empreses en les que participo com a accionista o amb les que hi col·laboro d’alguna manera.

No dubteu en preguntar més o en encarregar qualsevol dels sereis que se’n desprenen dels apartats anteriors, a través de la pàgina de “contacte”