SOCIAL

en construcció

Un apartat més que s’hi troba és el SOCIAL, on s’hi descriuen tres projectes en els quals estic treballant amb més o menys intensitat.

  • EXIGENTS.CAT és un link a un dels projectes als que més hi crec i amb els que més col·laboro actualment. Es un projecte extern però que consolida molt del meu Think Tank particular (el Lab&New). Es el projecte que en aquests moments necessita Catalunya.
  • ANC-FORMERS és un club que s’ha d’anar creant composat per membres que en un moment o altre han estat membres del Secretariat Nacional de l’ANC. Gent important que ha fet coses importants.
  • el ROUND-WORLD-PROJECT és hores d’ara la meva més gran il·lusió. Es la descripció pas a pas d’un projecte per a donar la volta en 80 etapes, tot emulant Juli Verne. D’aquest projecte en surten alhora dos de subordinats. Les reflexions per que el meu projecte pugui ser generalitzable i “exportable” a d’altres (és el RoundTravellers). Les accions per fer que el viatjar també comporti un compromís: la causa dels refugiats és dels que més m’ha motivat per a fer-ne “causa”. És el Refugees Project).