Congrés Participatiu (Exigents.cat)

QUÈ ÉS EXIGENTS.CAT?

Exigents.cat és el primer think tank català col·laboratiu, concebut perquè hi puguin participar lliurement tots i cadascun dels catalans i catalanes.

Si prems aquí et porto al web d’Exigents.cat

Exigents vol recuperar el debat, les idees, les propostes. Per dibuixar entre tots com ha de ser el país del futur, la Catalunya del futur.

Normalment els think tanks són unes plataformes opaques que treballen per uns interessos molt parcials. Nosaltres ens hem constituït com el primer think tank català obert al públic, transparent i participatiu, on poden participar els experts i tots els ciutadans i ciutadanes, com, per exemple, tu.

La nostra voluntat és construir un futur millor per a tothom i creiem que ho hem de fer plegats. Amb idees, amb propostes i amb debat.

Què impulsen ?

Des d’exigents.cat estem impulsant el primer Congrés Participatiu Catalunya i Futur, un procés obert, en línia i amb actes i accions presencials, amb el qual ens comprometem, mitjançant totes les idees i propostes que es vagin recollint, a influir de manera decisiva en la
construcció del futur del nostre país.

Volem influir en les associacions, institucions, organismes, ens internacionals… I ho volem fer obertament i amb total transparència.

El nostre compromís és influir de manera decisiva en la construcció del futur del nostre país. Influir en les associacions, institucions, organismes, ens internacionals…

Ho farem mitjançant totes les idees i propostes que es vagin recollint de de cara a obrir camins, oferir visió, inspiració, perspectiva…

Volem fomentar el debat, però també volem que es concretin tot de propostes com més aviat millor.

Per això engeguem un Congrés Participatiu que, amb la col·laboració de tothom, ha de ser capaç de traslladar públicament “Quina Catalunya vol ser Catalunya”.

Enllaços d’actes, activitats i aparicions mèdia d’exigents o del Primer Congrés Catalunya i Futur.